BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Det vakreste eventyr!

❤️

Vi gleder oss til å skape bryllupsbilder for dere!

Ring oss for en bryllupsprat!

Bryllupsfotograf i Nord-Norge

Sara, som er faglært fotograf, gjorde sin første bryllupsfotografering allerede i 2006. Etter det har hun dokumentert mange mange bryllup. 

Nå for tiden tar vi ikke så mange bryllup -  men de vi velger å
gjøre koser vi oss ekstra med!

Espen, er fotograf og videograf. Sara og Espen kompletterer hverandre på fotograferingene og gir dere et helt unikt perspektiv. Nemlig to fotografer som ser bryllupet deres samtidig. Hvis det lar seg gjøre er også Espen med på fotograferingen.

Smilehullet er stolt medlem av Norges fotografforbund og følger de etiske rettningslinjene og forpliktelsene det fører med seg.

Noen bilder fra våre fine brudepar

Klikk på bilde

Se på bildene våre!

Sjekk oss ut, besøk oss på hjemmesideFacebook og Instagram

Vi håper du liker det du ser, kanskje du til og med elsker det du ser. Det er viktig, for det du ser er vårt bildeuttrykk og vår stil.

Dere vil snart oppdage at vi har en forkjærlighet for det levende og ekte. 

Hvis du tenker JA! Det der er bryllupsbildene vi vil ha. Da blir vi både stolte, glade og ydmyke for tilliten å ta vare på minnene deres fra bryllupet .

Bor dere i nærheten av Harstad så er dere hjertelig velkommen innom for en koselig prat. Facetime og Zoom er også blitt en del av hverdagen, hvis dere bor langt unna men planlegger bryllup i Nord-Norge så møtes vi digitalt før bryllupsdagen.

Vi er gleder oss til å bli kjent med våre brudepar!

Hel dag, halv dag, eller bare litt?

I sommerhalvåret booker vi primært bare hel- eller halvdagsfotograferinger. 

På en heldagsfotografering er vi med på brudens og brudgommens forberedelser - det er mulig, siden vi er to fotografer. Så stråler vi sammen i kirken og fortsetter fotograferingen etter vielsen. Vi avslutter når dere drar videre for å kose dere på middagen.

En halvdagsfotografering begynner i kirken og fortsetter til dere må av gårde til gjestene som venter i middagsselskapet.

Elopment er blitt er mer og mer vanlig begrep. Brudeparet "rømmer" for å gifte seg og ønsker seg ofte bilder i spektakulær norsk natur. En elopment fotografering koster det samme som en halvdagsfotografering. Husk at vi er lommekjent i området rundt oss så ta oss med på planleggningen. Noen ganger trenger vi både plan A og B på grunn av vær og vind.

Send forespørsel

Halvdagsfotografering

Vi møter dere i kirken og fotografere vielsen og den koselige stunden med gjestene etterpå. Hvis dere ønsker familieoppstillinger så tar vi det før vi fortsetter med portrettserien. Vi forlater når dere skal dra for å møte gjestene til middag.
 • Fotografering, etterarbeid og arkivering i minimum 10 år.
 • Nettgalleri.
 • Bildene som digitale filer (korteste side er 20 cm). Vi har aldri vært noen "shoot and burn" fotografer, derimot er vi veldig stolte over de nydelige produktene vi leverer. Dere vil ha mye glede av disse filene, men vi ønsker at produksjon av vegghengte bilder, album etc kvalitetssikres med å bestilles via oss.
 • Forslag på takkekort.
 •                                                                                                                                    18.900 NoK

  •      Her finner dere prisliste på etterbestillinger.                                   

Er dere ledige?

Heldagsfotografering

Vi fotograferer forberedelsene, fortsetter sammen til kirken og fortsetter til dere skal møte gjestene til middag.

 • Fotografering, etterarbeid og arkivering i minimum 10 år
 • Nettgalleri
 • Bildene som digitale filer (korteste side er 20 cm). Vi har aldri vært noen "shoot and burn" fotografer, derimot er vi veldig stolte over de nydelige produktene vi leverer. Dere vil ha mye glede av disse filene, men vi ønsker at produksjon av vegghengte bilder, album etc kvalitetssikres med å bestilles via oss.
 • Forslag på takkekort

24.900 NoK

 • Her finner dere prisliste på etterbestillinger. 

Krysser fingrene for at datoen ikke er booket

STOLT MEDLEM AV NORGES FOTOGRAFFORBUND

Please re-enter passcode: